Demar Predator XL - EVA vadászcsizma

A Demar Predator XL vadászcsizmát nagy igénybevételre tervezték. Anyaga háromszor hosszabb élettartamú és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, akár -30°C-ig melegen tartja viselője lábát. Az EVA rugalmasan alkalmazkodik a lábhoz, így biztosítva…
7 900 Ft
(6 221 Ft + 27% ÁFA) [22.50EUR] / db

A Demar Predator XL vadászcsizmát nagy igénybevételre tervezték. Anyaga háromszor hosszabb élettartamú és kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, akár -30°C-ig melegen tartja viselője lábát. Az EVA rugalmasan alkalmazkodik a lábhoz, így biztosítva az optimális mozgásszabadságot. A felhasznált EVA hab anyagnak köszönhetően súlya töredéke a PVC és gumicsizmák tömegének. A csizma egész évben használható, teljes védelmet nyújt a nedvességgel szemeben, kivehető bélésének hála pedig könnyedén nyári csizmává változtathatjuk. Orrésze erősített, talpa pedig dupla sűrűségű.

  • Felső rész: EVA
  • Bélés: kivehető, vastag filc bélés
  • Külső talp: dupla sűrűségű EVA
  • Szín: zöld
méret (választható): 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 1990 Ft a szállítási költség. Nagyméretű csomagnál illetve magasabb súlynál a postaköltség változhat.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1350 Ft a postaköltség. Nagyobb termékeknél az összeg változhat! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 350 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek