Graff kabát- 506-WS

Akciós!
A kabátot WATER STOP technológiával, azaz a jól ismert BRATEX membrán és a POLARON-X anyag kombinációjával varrjuk. A rugalmas szövet külső rétege speciális DRY CARE bevonattal van impregnálva, melynek köszönhetően a dzseki jobban ellenáll a nedvességnek és a szennyeződésnek,…
26 900 Ft 19 900 Ft
(15 669 Ft + 27% ÁFA) [60.13EUR] / db
A kabátot WATER STOP technológiával, azaz a jól ismert BRATEX membrán és a POLARON-X anyag kombinációjával varrjuk. A rugalmas szövet külső rétege speciális DRY CARE bevonattal van impregnálva, melynek köszönhetően a dzseki jobban ellenáll a nedvességnek és a szennyeződésnek, és könnyen tisztítható.

A dzseki jellemzője a vízhatlan zseb a mellkason, tematikus, erdei motívummal együtt. A kabátot e sötétzöld színben gyártjuk. A kontrasztként elegáns bőr és fém kiegészítők.

A dzseki az erdőben, a területen, a városban, a többi GRAFF termék felsőruházatára, pl. A zakó a megfelelően kiválasztott ruházattal együtt THERMO-rendszert hoz létre, amely a levegő keringésének, a nedvességtartalomnak, a szél elleni védelemnek, a könnyű esőnek és a túlmelegedésnek köszönhetően termikus kényelmet biztosít. A rendszer dinamikus és gyorsabban működik, annál nagyobb a hőmérsékletkülönbség a ruházaton belül és kívül.

Jól kihasználható különösen ősszel és tavasszal.
méret (választható): xl

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 1800 Ft a szállítási költség. Nagyméretű csomagnál illetve magasabb súlynál a postaköltség változhat.

Szállítási díj: 1 800 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Előre utalás


Előre utalásnál 1350 Ft a postaköltség. Nagyobb termékeknél az összeg változhat! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 350 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek