Demar TRAPER LADY bakancs

A Demar Traper Lady vadászbakancs nubuk bőrből készült, melyet OutDry technológia egészít ki. A bakancs belsejében 3D légáteresztő bélés és kivehető anatómiai kialakítású energiaelnyelő sarokrész található. A bakancs talpa egyedi fejlesztésű PU/gumi keverék,…
60 833 Ft
(47 900 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 608 pont

A Demar Traper Lady vadászbakancs nubuk bőrből készült, melyet OutDry technológia egészít ki. A bakancs belsejében 3D légáteresztő bélés és kivehető anatómiai kialakítású energiaelnyelő sarokrész található. A bakancs talpa egyedi fejlesztésű PU/gumi keverék, amely igen jól teljesít nehéz körülmények között is.

  • Felső rész:vízálló bőr - nubuk, (CORDURA™ termék)
  • Bélés: 3D légáteresztő bélés
  • Talpbetét: kivehető, anatómiai kialakítású, energiaelnyelő sarokrésszel
  • Talp: PU/gumi
  • Szín: barna

Az OutDry egy vízálló, légáteresztő réteg, amely közvetlenül a lábbeli felső rétegéhez illeszkedik. Az OutDry technológia nem ereszti át a vizet, így az nem kerül a rétegek közé, mint a hagyományos TEX rétegek esetében. A lábbeli súlya ezáltal nem nő meg, és az Ön lába is teljesen száraz marad.

Cordura egy elismert, magas kategóriájú bevonat, amit a lábbelik és ruházat készítése során használnak. A Cordura egy nejlonból készített anyag, ami teljes mértékben rezisztens mindenféle mechanikai kárral szemben (leválás, szakadás, vágás), így maximális védelmet nyújt a használók számára. A bevonat további előnyei közé tartozik a magas légáteresztő képesség, az elhanyagolható súly és az egyszerű tisztíthatóság.

Az Air-Comfort egy professzionális talpbetét, amely PU anyagból készül. A talpbetét anatómiai kialakítású, ami fokozza a kényelemérzetet. A talpbetét szerkezete a levegő áramlása ellen véd a cipő belsejében. A PU anyag használata a hőálló jelleget, valamint a lábbeli jellegzetes formájának megtartását is lehetővé teszi, akár éveken át tartó használat során is.

méret (választható): 36, 37, 38, 39, 40 , 41

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek