ZASTAVA M70 PICATINNY SÍNES SZERELÉK/CONTESSA PH75

Gyártó Contessa
36 000 Ft
(28 347 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 360 pont
Contessa PH75 Picatinny sín, Zastava M70 típusú fegyverekre. Erősített, taktikai kivitel. Nagy szilárdságú acélból készült, precíziós CNC forgácsolással, matt fekete felület kezeléssel. Megfelel a 1913 Mil-Spec Picatinny szabványnak, és mind Picatinny, mond pedig Weaver jellegű gyűrűkkel használható. Szilárd és hosszú távon is pontos platformot biztosít bármilyen céltávcső számára.
Gyártó:  
Cikkszám: CONSIN0100
  • Contessa gyártmányú sín, bármilyen Picatinny vagy Weaver jellegű gyűrűrel kompatibilis.
  • Nagy szilárdságú acélból készül precíziós  CNC forgácsolással standard vagy 20MOA dőléssel, kizárólag matt fekete színben
  • A kereszthornyok méretezése megfelel a 1913 Mil-Spec előírásainak
  • A sínt a fegyver tokjához T-15 Torx típusú csavarokkal kell rögzíteni ( tartozék ) , az ajánlott meghúzási nyomaték 2,8 Nm
  • Warne Maxima QR, vagy Leupold QRW oldható gyűrűkkel együtt, korlátlan számú levétel és visszahelyezés után is  garantált a visszaállás pontossága. ( Return To Zero )

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek