Trustfire 3T6 Pro LED vadászlámpa szett

Trustfire 3T6 Pro vadászlámpa akár 5200 lumen fényerősségre képes 602m hatótávolsággal. 3 fényerő fokozattal ellátott (magas, Közepes és alacsony) valamint stroboszkóp és SOS funkciót is kapott…
47 000 Ft
(37 008 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 470 pont

Trustfire 3T6 Pro vadászlámpa akár 5200 lumen fényerősségre képes 602m hatótávolsággal. 3 fényerő fokozattal ellátott (magas, Közepes és alacsony) valamint stroboszkóp és SOS funkciót is kapott ez a kiváló ár-érték arányú, dupla kapcsolós eszköz.

A három LED-es felépítés egy picivel szórtabb fényt ad, mint a nagyon koncentrált, nagy távolságokra optimalizált vadászlámpák, így elsősorban rövid szórókra ajánlott.

Magas minősége és tartós felépítése rendkívül alkalmassá teszik kültéri tevékenységek egész sorára, legyen szó rövid szórós vadászatról, túrázásról, vagy őrző-védő feladatról.

A rövid tubus két darab speciális 18650-es, 3400 mAh-s akkumulátort rejt, melyekhez külső töltőt ad a gyártó ebben a szettben. A tartozék tubus toldó még egy 18650-est fogad, melynek segítségével az üzemidő alaposan megtoldható.

A lámpa így alkatrészekre bontható és tetszés szerint testreszabható.
Vízálló kivitel, minden ,,O-gyűrűs" alaktrészeknek köszönhetően kiválóan helytáll akár esőben is.

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek