Thunder Thermo 4 thermo férfi szigetelt kabát zöld színben, fűthető

A Thunder Thermo 4 Green HEAT szigetelt férfi kabát egy új ajánlat, amely tökéletes lesz mind az aktív vadászat során, mind az lesen, alacsony hőmérsékleten. Ez a modell 8 panellel van felszerelve, 3 fűtési móddal, amelyeket egy power bank működtet. A kabát…
135 000 Ft
(106 299 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1349 pont

A Thunder Thermo 4 Green HEAT szigetelt férfi kabát egy új ajánlat, amely tökéletes lesz mind az aktív vadászat során, mind az lesen, alacsony hőmérsékleten. Ez a modell 8 panellel van felszerelve, 3 fűtési móddal, amelyeket egy power bank működtet. A kabát hangszigetelő elemekkel és szilárd külső anyaggal rendelkezik, amelyet a sérülések szembeni nagy ellenállás jellemez - ez a funkció különösen akkor hasznos, ha éles növények vagy ágak között mozog.

Praktikus megoldások és a viselési kényelem

A Thunder Thermo 4 Green HEAT vadászkabát két tágas,  rögzített patch zsebbelkét ergonomikus zsebbel a mellkason, vízállóálló cipzárral és egy napóleoni zsebbel van felszerelve, amelyek a fő cipzár redője alá vannak rejtve. A Thunder Thermo 3 férfi kabát heat rendszerrel is fel van szerelve, amely egy 8 fűtőpanelből áll, amelyeket egy powerbank hajt. A hát körül elhelyezett 2 panel, a karaj, a mellkas és a zseb melegen tartja, biztosítva a hőkomfortot. A rendszer 3 üzemmódban működik, amelyek a fűtési teljesítményért felelősek: (45-50 °C) 100% – piros, (40-45 °C) 75% – zöld, (35-40 °C) 50% – kék. A fűtés aktiválásához 3 másodpercig kell tartania a ruhadarab belsejében lévő kapcsolótAz indítás után egy 30 perces időzítő aktiválódik. A rendszer túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik és vízálló. A szükséges tápegység egy szabványos USB port: 5 V - 2.1AA rendszer még a súlyos fagy ellen is véd (-25 °C-ig). Ez a fajta megoldás lehetővé teszi a megfelelő testhőmérséklet fenntartását még alacsony, téli hőmérsékleten is.

Mosás előtt ne felejtsen el védősapkát felvinni az USB-csatlakozóra. A power bankot nem tartalmazza a kabát. Ennek köszönhetően kevesebbet fizet a kabátért, és védi a környezetet azáltal, hogy korlátozza az e-hulladék mennyiségét olyan eszközökkel, amelyek már otthon vannak. Ha nincs powerbankja, megvásárolhat egy általunk tesztelt dedikált eszközt.

 

A Thunder Thermo 4 HEAT kabát SilentXhunt rendszerrel van felszerelve, amely felelős a nem kívánt zaj minimalizálásáért mozgás közben. Ennek köszönhetően a halászatban való mozgás szinte zajtalanná válik. Az ujjak belsejében egy dedikált csendes anyagréteget helyeztek el olyan helyeken, ahol a megközelítés során zaj keletkezik. Ezenkívül a kabát felszerelt vágása jelentősen befolyásolja a mozgás kényelmét a terepen.

A kabát anyagát teljes felületén hidrofób bevonattal védték az áztatás ellen. A magas vízállósági és légáteresztő képességű orttex membrán 20k / 20k szinten optimális védelmet nyújt, különösen kívánatos a terepi tevékenységek során.

A Thunder Thermo 4 HEAT kabát hatékony szigeteléssel van feltöltve, amely könnyűsége ellenére alacsony hőmérsékleten biztosítja a hőkomfortot. A szigetelőszál terében tárolt levegő természetes szigetelő. A szél, a hideg és a csapadék ellen hatékonyan védik a speciálisan ragasztott varratokatA kabát zöld színe nemcsak vadászati alkalmazásokhoz, hanem minden szabad tevékenységhez is tökéletes.

Az erdőben a terep és a páratartalom változékonysága további szellőztető rendszert igényel. A Zephyr® szellőztető rendszer, amelyet a felhasználó testének mozgása hajt, lehetővé teszi a nehéz körülményekhez igazodó megfelelő hőkomfort fenntartását. Ez garantálja a mikroklíma nagyon magas szinten tartását. A rendszer állítható szellőzőrései olyan helyeken vannak elhelyezve, hogy a test minden egyes mozgásával a levegőt a leginkább hajlamos zónákba szállítják. A légbeömlők a kabát oldalán találhatók. A hüvely mandzsettáit tépőzáras beállító funkcióval gazdagították.

Flex® rendszerrel ellátott, magasan álló galléron lévő egyedi kapucni lehetővé teszi, hogy a kapucni kerületének elülső része illeszkedjen az arc alakjáhozOptimális védelmet nyújt a szél és az eső ellen, 

méret (választható): m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek