Demar Walker cipő

A Demar Walker cipő nubuk bőr és Cordura felhasználásával készül. Bélése 3D légáteresztő, melyet egy kivehető anatómiai kialakítású talpbetét egészít ki. Dupla sűrűségű csúszásmentes PU talpa nehéz terepen is jól teljesít. Felső…
31 990 Ft
(25 189 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 319 pont

A Demar Walker cipő nubuk bőr és Cordura felhasználásával készül. Bélése 3D légáteresztő, melyet egy kivehető anatómiai kialakítású talpbetét egészít ki. Dupla sűrűségű csúszásmentes PU talpa nehéz terepen is jól teljesít.

  • Felső rész: vízlepergető nubuk bőr, (CORDURA™ termék)
  • Bélés: 3D légáteresztő bélés
  • Talpbetét: kivehető, anatómiailag kialakított
  • Talp: dupla sűrűségű poliuretán
  • Szín: barna

Cordura egy elismert, magas kategóriájú bevonat, amit a lábbelik és ruházat készítése során használnak. A Cordura egy nejlonból készített anyag, ami teljes mértékben rezisztens mindenféle mechanikai kárral szemben (leválás, szakadás, vágás), így maximális védelmet nyújt a használók számára. A bevonat további előnyei közé tartozik a magas légáteresztő képesség, az elhanyagolható súly és az egyszerű tisztíthatóság.

méret (választható): 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46,

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek