Olight Warrior X Turbó LH Vadász Fegyverlámpa szett

RÉSZLETEK Egy dobozban minden egyben, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges:   Warrior X Turbo tölthető lámpa…
79 990 Ft
(62 984 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 799 pont
RÉSZLETEK
Egy dobozban minden egyben, ami a tökéletes fegyverlámpához szükséges:
 
  • Warrior X Turbo tölthető lámpa
  • 1 db  akkumulátor
  • mágneses, zárral fixálható lengőkapcsoló
  •  mágneses szerelék
 
Az új Warrior X Turbo egy valódi új taktikai erőgép, ami kimagasló távolságokon is brillírozik. Kompakt méretei mellett 1100 lumen fényáram segíti hozzá az 1000 m-es hatótáv eléréséhez. Professzionális programozása lehetővé teszi, hogy ugyanezt az energiát alacsonyabb fényerőn akár 12.5 órán keresztül képes nyújtani. Mindemellett pedig a Warrior X széria számtalan jellemzőjével rendelkezik. Az egyszerű és agresszív tervezés megerősíti az újdonság taktikai identitását. A már sokat bizonyított mágneses végkapcsoló egyszerre többfunkciós kapcsoló, mágneses töltőtalp és az opcionálisan rendelhető mágneses lengőkapcsoló csatlakozó pontja.
 
Legyen szó vadászatról, túrázásról, vagy őrző-védő feladatról,ezután nem kell nagyméretű lámpát magunkkal cipelnünk, ha messzire szeretnénk világítani! A módosított kivitelű 1100 lumenes LED rendkívül szűkre fókuszált fénysugara ideális a különösen nagy távolságok bevilágítására. A lámpa hideg fényt ad, melynek köszönhetően kiválóan megfigyelhetőek a távoli részletek és a színek. A vadász szett tartozéka egy vörös és egy zöld szűrő.
 
Bekapcsolása a lámpatest végén elhelyezett multifunkciós taktikai kapcsolóval történik, ahol a fényerő szintje is változtatható. A lámpa memóriája megjegyzi az utoljára használt fényerőszintet, emiatt nem kell újra üzemmódot váltani visszakapcsoláskor. A mellékelt töltő minden eddiginél gyorsabb töltést tesz lehetővé külső töltő igénybevétele nélkül. A vadász szetthez járó zárható taktikai lengőkapcsoló kimagasló biztonsággal garantálja annak stabilitását a mágneses végkapcsolón. Egy fordítás és a lengőkapcsoló rögzíthető, vagy levehető. Véletlenül ez biztosan nem történhet meg.
 
Felépítése masszív, jó fogású háza a tartozék csuklópántnak köszönhetően bármikor a kezünk ügyében lehet. Az X-WM03 mágneses szerelék 3 db mágnessel biztosítja a stabil rögzítést nagy kalibereken is.
 
A lámpa az Olight új, elérhető árú reménysége a nagy hatótávolságú fényágyúk piacán. Elődeihez hasonlóan szép jövő jósolható neki a vadászat és a taktikai felhasználások területén.
ADATOK
Gyártó :
Olight
Energiaellátás:
tartozék 1 db 5000 mAh 21700 akkumulátor
Jótállás:
Gyártó által vállalt garancia: 5 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például, de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Méretek:
157x58x26.2 mm
Vízállóság:
IPX8
Max. fényerő:
250000
Max. hatótáv (m):
1000
Tömeg:
294
Tölthető:
Igen
Lámpák üzemidő:
1. fokozat: 1.100 lm: 6.5 perc, majd 600 lm: 105 perc, majd 300 lm: 27 perc, majd 150 lm: 52 perc (fokozatosan leváltogat)
2. fokozat: 150 lm: 12.5 óra
stroboszkóp: nincs;
SOS: nincs
Tartozékok:
taktikai lámpa akkumulátorral; MCC3 mágneses töltőplatform; szilikonos taktikai gyűrű; csuklópánt; X-WM03 mágneses szerelék; zöld és vörös szűrő; kétoldalú ragasztók
Szín:
fekete
Cikkszám:
OLIwarriorxTset
HASO

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek