Tagart " DEERLAND " ing

A Deerland férfi inget egy érdekes állati motívum díszíti, egy fehér ing változata. A száz százalékos pamut előnyei szokatlan mintával kombinálva az inget kiemelik másoktól. A Deerland egy férfi hosszú ujjú ing, amely speciálisan…
22 900 Ft
(18 032 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 229 pont

A Deerland férfi inget egy érdekes állati motívum díszíti, egy fehér ing változata. A száz százalékos pamut előnyei szokatlan mintával kombinálva az inget kiemelik másoktól.

A Deerland egy férfi hosszú ujjú ing, amely speciálisan kiválasztott pamutból készül. Az anyag előnyei kétségtelenül - jó légáteresztő képesség és viselési kényelem. A könnyű és kellemes tapintású Deerland ing nemcsak hivatalos alkalmakra, hanem mindennapi használatra is bevált lehetőség lesz. A hosszú távú tartósság és az egyszerű kezelhetőség jelentősen befolyásolja az ing használatának kényelmét. Könnyedén magával viheti minden utazásra.

méret (választható): s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek