EKA G3 ORANGE VADÁSZKÉS (737308)

Termékleírás G3 orange vadászkés. A G3 a vadászkés. Nemzetközileg szabadalmazott tökéletes vadászkés. Az…
31 900 Ft
(25 118 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 318 pont

Termékleírás

G3 orange vadászkés.

A G3 a vadászkés. Nemzetközileg szabadalmazott tökéletes vadászkés. Az EKA újra megcsinálta! A cég, amely legyártotta az eredeti, nemzetközileg is elismert és elfogadott elődjét ennek a késnek, most még jobbá tette. Az új modell már a harmadik generációs változat (innen ered a név), mely a nagyon népszerű és jól ismert alapkoncepció tapasztalataira épülő fejlesztéssel jött létre.
Miben különbözik elődjétől?
Ergonomikus kialakítású, kellemes tapintású, optimális fogást biztosító nyelet kapott. A két penge (normál késpenge, zsigerelőpenge) közötti váltás rendkívül egyszerű és gyors. Alsó részén egy zsinórlyuk került kialakításra, ha úgy érzed még így is képes lennél elhagyni, válaszd a narancssárga színűt!
A kés leírása:
A normál késpenge fokán kialakított mélyedés segíti a biztos fogást, míg a zsigerelőpengén ugyanezen célra szolgáló kialakítást recézéssel is ellátták, hogy hüvelykujjunk még nedves,zsíros körülmények között se tudjon lecsúszni a késről. Ergonomikus, gumírozott nyél zsinórlyukkal a végén. Tartozék Cordura tok, melynek övcsipeszével könnyen és gyorsan rögzíthetjük oldalunkon ezt az eszközt, mellyel szerintünk minden vadásznak rendelkeznie kellene.
A svéd cég kicsit markánsabban fogalmaz, hallhatjuk tőle a „Nem a ruha…” frázis újrafogalmazását, miszerint a kés teszi a vadászt. De tovább is megy, szerintük, ha nincs legalább egy EKA késed, nem is vagy vadász.
Egy biztos: ez a nemzetközileg szabadalmaztatott remekmű hű társad lesz az évek során.
Penge anyaga: Sandvik 12C27
Penge hossza: 100/80 mm
Teljes hossz: 215 mm
Penge vastagsága: 2.9 mm
Nyél anyaga: ProFlex®
Teljes súly: 134 gramm
Elérhető nyélváltozatok/színek: fekete, narancssárga, neonzöld

Egyéb adatok

Szállítási idő 2-5 munaknap
Gyártó EKA
Származási ország Svéd

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek