Fegyvertámasz

Újdonság!
Fegyvertámasz vadászlesre Praktikus fegyvertámasz, hisz ha csak a puskát a lesdeszkára rakjuk, a lökéshullám ellöki a csövet, így módosul a lövedék útja! Ez a nagyszerű alátét megoldja ezt a problémát.…
8 900 Ft
(7 008 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 89 pont

Fegyvertámasz vadászlesre

Praktikus fegyvertámasz, hisz ha csak a puskát a lesdeszkára rakjuk, a lökéshullám ellöki a csövet, így módosul a lövedék útja! Ez a nagyszerű alátét megoldja ezt a problémát. Biztonságosan ül a lécen, nem mozog, csúszkál.

Termékjellemzők:

  • Mindkét lelógó oldalába tetszőleges típusú súly helyezhető, így rögzíthető a lesdeszkához a biztonságos lövés érdekében.
  • Cipzárral záródik
Anyag: Gyöngyvászon

 

Szín: Zöld

Méret: Egy méret

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések


2022-01-25

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2018-12-06

Minden rendben volt és gyorsan megérkezett

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek