"Nico" pulóver Tagart ®

Meleg vadász pulóver, rugalmas mandzsettával és zipzáras magas nyakkal. A mellkason kisméretű zseb. 50% gyapjú, 50% akril   A Niko pulóver olyan modell, amely kielégíti a legigényesebb felhasználókat is, tökéletesen működik vadászat közben és minden nap.…
34 500 Ft
(27 165 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 344 pont

Meleg vadász pulóver, rugalmas mandzsettával és zipzáras magas nyakkal. A mellkason kisméretű zseb.
50% gyapjú, 50% akril

 

A Niko pulóver olyan modell, amely kielégíti a legigényesebb felhasználókat is, tökéletesen működik vadászat közben és minden nap. Használható felső rétegként az évszakok közötti átmeneti időszakokban, vagy rétegként a kabát alatt hidegebb napokon.

 A pulóver anyaga kellemes tapintású, a termék jól illeszkedik a testhez és kényelmesen viselhető. A nyak alatti cipzár, a magas gallér és a derékmagasságban lévő welt hatékony akadályt jelent a külső hideg ellen.

A bal mellkason van egy praktikus cipzáras zseb,  A Niko kényelmes és kényelmes alternatívája minden pulóvernek.

méret (választható): s, m, l, xl, 2xl, 3xl,

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések


2021-03-17

Strapabíró,elegáns,kényelmes viselet!Meggyőzött!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek