vérzsák csomagtartóba-vadszállítóponyva

Egy praktikus dolog a kocsi csomagtartójába.Összehajtva kis helyen elfér, kihajtva egy láda alakú lesz. Így az elejtett vad vére nem folyik ki és nem koszolja össze a csomagtartót. Mérete: 100 X 80 X 30 cm. Ideális szállítási megoldás, nagy kapacitás ), kicsiben…
23 900 Ft
(18 819 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 239 pont

Egy praktikus dolog a kocsi csomagtartójába.Összehajtva kis helyen elfér, kihajtva egy láda alakú lesz. Így az elejtett vad vére nem folyik ki és nem koszolja össze a csomagtartót.
Mérete: 100 X 80 X 30 cm.

Ideális szállítási megoldás,

nagy kapacitás ), kicsiben összehajtható, vízállóvá tehető, hogy folyadék ne szivárogjon, könnyen tisztítható, kiváló minőségű PVC ponyvaszövetből (teherautó ponyva), masszív fogantyúval és erős fém lyukakkal.
Teherbírás 50 kg-ig

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...