Vízálló kapucnis pulóver 231-BL-8

A vízálló horgászkapucnis pulóver kiváló minőségű, vízálló anyagból készült ruházat, így tökéletes kiegészítője horgászruhájának. Klasszikus laza "kenguru" stílusú szabása, valamint szélálló és vízálló tulajdonságai ideálisak a mindennapi használatra. A speciális…
34 900 Ft
(27 480 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 348 pont

A vízálló horgászkapucnis pulóver kiváló minőségű, vízálló anyagból készült ruházat, így tökéletes kiegészítője horgászruhájának. Klasszikus laza "kenguru" stílusú szabása, valamint szélálló és vízálló tulajdonságai ideálisak a mindennapi használatra. A speciális DWR szövet impregnálás biztosítja, hogy a víz szabadon gördüljön le róla, és a szennyeződés kevésbé tapadjon hozzá. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a vízcseppek nem hatolnak be a belső térbe, így elkerülhetjük a nedvesedést enyhe eső vagy más vízzel való találkozás során.

Kapucnis pulóver tulajdonságai: 

• Vízálló anyag: Ez a kapucnis pulóver kivételesen tartós és vízálló anyagból készült, védelmet nyújt a vízzel való érintkezés ellen. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a horgászatot anélkül, hogy aggódnia kellene az áztatás miatt. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az anyag nem rendelkezik membránnal, és nem garantálja a teljes esőállóságot.)

• Szélálló: Ezenkívül a kapucnis pulóver szélálló tulajdonságokkal rendelkezik, védve Önt a horgászat során gyakran előforduló széltől.

• Laza illeszkedés: A klasszikus laza "kenguru" stílusú vágás biztosítja a mozgásszabadságot és a kényelmet dobás, haltekercselés vagy felszerelés kezelése során. Nem korlátozza a mozgást és teljes szabadságot biztosít.

• Tartósság: A kapucnis pulóvert intenzív használatra tervezték, erős anyaga számos horgászidényben szolgál.

• Stílusos kialakítás: A funkcionalitás nem az egyetlen fontos tényező. Ez a kapucnis pulóver vonzó dizájnnal is büszkélkedhet, remekül néz ki a vízen és azon kívül is. Különböző színekben és grafikákban kapható, így könnyedén illeszkedhet stílusához vagy preferenciáihoz."

méret (választható): s, m, l, xl, 2xl, 3xl,

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek