Infiray CL42 Model 2023 hőkamera előtét akkumulátor szettel

Akciós!
Az InfiRay Clip CL42 Model 2023 a sokak által ismert multifunkciós infravörös hőkamera 2023-as, mindenben jobbá varázsolt változata. Fix okulár oldali menettel. A fejlesztők a precízebb belövés tartás érdekében alakították át az okulár oldalt, így már nem egy fix nagyítású 2,9x-es…
749 000 Ft 739 000 Ft
(581 890 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 7390 pont
Az InfiRay Clip CL42 Model 2023 a sokak által ismert multifunkciós infravörös hőkamera 2023-as, mindenben jobbá varázsolt változata. Fix okulár oldali menettel. A fejlesztők a precízebb belövés tartás érdekében alakították át az okulár oldalt, így már nem egy fix nagyítású 2,9x-es lencse jár hozzá, hanem a készülék szoftveresen állítható át előtétből kereső funkcióba. Ilyenkor megváltozik a menü, az 1x alapnagyítás pedig 1,6x-re módosul, ami ebben az állásban digitális akár 6,4x-ig növelhető.Rendkívül nagy szilárdságú házát a legkeményebb felhasználási körülmények figyelembevételével tervezték. Kompakt mérete és súlya céltávcső előtétként praktikusan használhatóvá teszi. A nappali céltávcsövünket egy pillanat alatt átalakíthatjuk hőkamera céltávcsővé.
Az InfiRay hőkamerák szenzorát, kijelzőjét, a látott képet ismerve egyedülálló élményt nyújt használat közben. Az új 25 mK-es verzió tényleg mindent megmutat rendkívüli érzékenységével. Ez a felbontás és képminőség még soha nem volt ennyire elérhető. Az elektronikus iránytű, dőlésszögmérő és gyorsulásmérő mellett még számtalan valóban hasznos tulajdonság teszi igazán remek eszközzé.

Gyors gombbal válthatunk a négyféle színmód (Fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt és paletta) közül. A kijelző fényerejének állításával széles intervallumban tehetjük pihentetővé, vagy erőssé képét, állíthatunk a kontraszton. Választhatunk automata és manuális kalibrálás között. Emellett a kijelző tájolására is menüből van lehetőségünk. 1024x768-as felbontású kijelzője bámulatosan tiszta képet produkál nappali és éjszakai viszonyok között is, a jó fogású fókusztárcsának köszönhetően a kép mindig rendkívül meggyőző. Az inaktív pixelek korrekciója menüpont segítségével a kijelző karbantartása is megoldott.  

Az előtét USB-C kimenettel rendelkezik, ami a tartozék kábellel (fali adapter nélkül) normál USB kimenettel csatlakoztatható. Tápellátását 2 db CR123-as elem, vagy tölthető RCR123-as vagy 16650-es akkumulátor szolgáltatja. A szett 2 garnitúra (4xRCR123) tölthető akkumulátort és egy 2 öblös töltőt tartalmaz.
Összességében elmondható, hogy a tudás, teljesítmény, paraméterezhetőség, árfekvés és strapabírás tekintetében az egyik legkiegyensúlyozottabb készülék a piacon.

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek