EKA CLASSIC 8 TITÁNIUM ZSEBKÉS - EGYEDI NÉV GRAVÍROZÁSSAL(100508)

Classic 8 titánium zsebkés.Ajándékozzon egy elegáns, minőségi vadászkést egyedi gravírozással!Az ajándékozott nevét vagy az Ön által megadott rövid szöveget cégünk kérésére belegravíroztatja a zsebkés nyelébe(feláras)Lepje meg…
31 900 Ft
(25 118 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 318 pont

Classic 8 titánium zsebkés.
Ajándékozzon egy elegáns, minőségi vadászkést egyedi gravírozással!
Az ajándékozott nevét vagy az Ön által megadott rövid szöveget cégünk kérésére belegravíroztatja a zsebkés nyelébe(feláras)
Lepje meg szeretteit egyedi, értékálló ajándékkal!

A Classic 8 Titanium egy klasszikus, elegáns kés, melyet akár a mindennapokban is használhat, viselhet. A kés alapját egy már korábban gyártott darab adta, de a Titánium anyagfelszanálásának köszönhetően egy tejesen új, stílusos darab született. A Titániumot rengeteg pozitív tulajdonsága miatt használják többek között protéziseknél, turbináknál, órákban, illetve az űrtechnológiában is. Ugyanakkor ez az anyag rendkívül esztétikus is tud lenni, jellegzetes színével a nyél és a penge tökéletes összhang benyomását kelti. További jó tulajdonsága, hogy nem okoz bőrirritációt, illetve nem rozsdásodik, ezáltal alkalmas hosszú ideig történő vizes-nedves környezetben történő tevékenységekhez (horgászat,hajózás), vagy akár az ezen körülmények közti tárolás sem okoz problémát. Egy integrált övcsipesz került kialakításra, mellyel könnyen rögzítheti a megfelelő helyen, ezáltal mindig kéznél lesz, ha szükség van rá. Összegezve a Classic 8 egy klasszikus behajtható pengéjű kés, mely kialakításának, anyagfelhasználásának köszönhetően egy stílusos, modern darab a zsebkések palettáján.
Penge anyaga: Sandvik 12C27
Penge hossza: 90 mm
Teljes hossz: 214 mm
Penge vastagsága: 2 mm
Nyél anyaga: Titánium (bevonat)
Teljes súly: 165 gramm

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek