GUIDE TRACK IR50 HŐKAMERA

Akciós!
A Track IR a Guide új generációs egykezes hőkamera sorozata, mely nagy teljesítményű termikus képalkotással áll a felhasználók rendelkezésére előnytelen körülmények között, vagy akár teljes sötétségben is. Funkcióit tekintve kielégíti a legmesszemenőbb igényeket is,…
599 000 Ft 575 000 Ft
(452 756 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 5750 pont

A Track IR a Guide új generációs egykezes hőkamera sorozata, mely nagy teljesítményű termikus képalkotással áll a felhasználók rendelkezésére előnytelen körülmények között, vagy akár teljes sötétségben is. Funkcióit tekintve kielégíti a legmesszemenőbb igényeket is, mivel megtalálható benne a finom (0.1-szeres) folyamatos digitális nagyítás lehetősége, a távolságbecslő funkció, többféle oldalról beállítható képminőség, kép a képben funkció segítségével láthatjuk a legfontosabb részleteket, illetve egyéb hasznos beállítási lehetőségek teszik sokféle felhasználásra alkalmassá a készüléket.

A 25 mm-es fókusztávolságú kivitel nagy látószöggel rendelkezik, így jól használható kisebb távolságokra. A kijelző 1280x960 pixel felbontású HD+. Képe selymes, a szemet a legsötétebb órákban is kíméli. A kijelző széleskörű beállíthatósága révén minden napszakhoz és témához jól beállítható. Az alapból kb. 2-szeres nagyítása a 2-szeres és 4-szeres folyamatos digitális zoom segítségével jól megfigyelhetővé teszi a közepes távolságra lévő tárgyakat és élőlényeket is. A manuális fókusz gyorsan és pontosan beállítható, hogy a legrövidebb időre se vesszen el a megfigyelt élőlény.

A fekete, fehér és vörös kiemelések segítségével mindig beállítható a leginformatívabb képmód.

Ergonómiája párját ritkító. Akár teljes sötétségben is tökéletes az eligazodás a jól kitapintható, formatervezett, csendes működésű gomboknak köszönhetően.

A rejtőzködés tökéletes, a vadászt nem árulja el semmi:

  • a működést jelző LED kikapcsolható
  • a betekintő kialakítása miatt nem szűrődik ki a kijelző fénye
  • szuper csendes működtetésű gombok
  • zajtalan kalibráció

A beépített távolságbecslő segítségével gyorsan arányítható a kijelző középpontján látható tárgy, vagy élőlény a betáplált (és nagyításhoz igazodó) általános nyúl, disznó és szarvas test méretekhez.

 

A Guide Track IR WiFi kapcsolat segítségével kapcsolódhat mobiltelefonhoz. A felhasználóbarát kezelőfelületnek köszönhetően telefonról is könnyedén aktiválhatóak a képminőség módosítás, színpaletták állítása, folyamatos zoom, fotó, videó, illetve forró nyom követés. USB-C töltőaljzat segítségével a töltési idő rövid, az elkészült képek és videók gyorsan áttölthetőek számítógépre, illetve a micro HDMI aljzat segítségével a vezetékes képátvitel minősége javult nagy mértékben. Ez valós idejű képátvitelre alkalmas elsősorban, a kamera menüjéből a képek és videók nem nézethőek vissza.

A jó fogású készülékház, az IP66 minősítés és az 1 méterig ütésálló szerkezet hosszan tartó, jól használható készülékké teszik az új hőkamerát.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek