"Graff" neopren gumicsizma csattos

Akciós! Újdonság!
Stílusos felsőrész természetes gumi és kiváló minőségű anyag kombinációjából A talprész erősítése, a tartósság növelése érdekében Az egész csizma stabil alaprakészül,  4,5 cm magasságban A talp felépítése biztosítja, hogy a wellingtonok…
54 900 Ft 40 000 Ft
(31 496 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 399 pont
  • Stílusos felsőrész természetes gumi és kiváló minőségű anyag kombinációjából
  • A talprész erősítése, a tartósság növelése érdekében
  • Az egész csizma stabil alaprakészül,  4,5 cm magasságban
  • A talp felépítése biztosítja, hogy a wellingtonok nehéz terepviszonyok között is nagyon jól működjenek
  • A belső bélés 3,5 mm vastagságú neoprénből készül, amely -10 ° C-ig magas kényelmet biztosít
  • Oldalsó rögzítőheveder és rugalmas betét, amely lehetővé teszi a vádlihoz való megfelelő illeszkedést, emellett megkönnyíti a csizma fel- és levételét
  • A teljes magasság 45 cm
  • Méretek: 37 – 46

A GRAFF csizmák 100%-ban gumiból és kiváló minőségű anyagból készülnek, ami biztosítja a tartós tartósságot és a külső tényezőkkel szembeni ellenállást. A gyártásukhoz használt természetes gumi nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat. A vulkanizálási folyamathoz csak a pigment és a szükséges adalékanyagok engedélyezettek. A gumi vulkanizálás folyamata alacsony hőmérsékleten történik, ami segít megőrizni a gumi természetes páratartalmát. Ez elengedhetetlen az anyag hosszú élettartamához.

A felső él tartós felülete megvédi a belső anyagot attól, hogy leváljon a gumiról, ami azért fontos, mert az él minden alkalommal ki van téve a leválásnak, amikor felvesszük a cipőnket.

méret (választható): 42, 43,

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek