EKA FIRESHARP KÉSÉLEZŐ (713201)

FireSharp késélező. FireSharp késélező. Ennek a késélezőnek két különböző élezője van: egy keményfém és egy kerámia élező a legélesebb eredmény…
10 900 Ft
(8 583 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 109 pont

FireSharp késélező.

FireSharp késélező. Ennek a késélezőnek két különböző élezője van: egy keményfém és egy kerámia élező a legélesebb eredmény érdekében. Az élezők mellett a FireSharp rendelkezik tűzrakó acéllal is. Ideális tábortűz gyújtására minden körülmények között. Végül az EKA tervezői ellátták a FireSharp-ot egy jelzőtükörrel, amelyen morze-ábécé is megtalálható. Igazi kis túlélőeszköz.

Egyéb adatok

Szállítási idő 2-5 munaknap
Gyártó EKA
Származási ország Svéd

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 1990 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek