Gomera Pro 3D sett - XL méret

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Meleg kabát, kényelmes zsebekkel. Fényvisszaverő szalag, rejtetve zsebben . Gomera egy téli kabátmely bizonyított a gyakorlatban sok vadászok körében. Rendkívül csendes, kellemes tapintású külső anyag lehetővé teszi a hatékony vadászatot anélkül,hogy susogna az anyag. . A varrás…
115 890 Ft 75 000 Ft
(59 055 Ft + 27% ÁFA) [205.29EUR] / db

Meleg kabát, kényelmes zsebekkel. Fényvisszaverő szalag, rejtetve zsebben . Gomera egy téli kabátmely bizonyított a gyakorlatban sok vadászok körében. Rendkívül csendes, kellemes tapintású külső anyag lehetővé teszi a hatékony vadászatot anélkül,hogy susogna az anyag. . A varrás biztosítja a vadász teljes mozgásszabadságot, főként a lövésnél.
Kívülről, a szövet bevonva egy réteg poliuretán, ami áztatás ellen védi a ruhát.
A magas pamut tartalom jó tapintású, jól szállíthatja a belső nedvesség. Szettként is rendelhető.A szett tartalma: kabát,nadrág

3D mintával

méret (választható): xl

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 1990 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Nagyméretű csomagnál illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség.Nagyobb méretű csomagnál a csomagdíj változik! Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 550 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek