Horgász kalap hálóval- 105-OL

Akciós!
105-OL kalapA széles karima tökéletesen véd a nap ellen.A kalap egy szúnyoghálóval van felszerelve, amely illeszkedik a kalaphozCotton rip stop anyagSzéles karima gombokkal rögzíthetőNapvédő kalapKiváló védelmet nyújt a naptól az arcnak  és a nyak…
7 900 Ft 4 900 Ft
(3 858 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 48 pont
105-OL kalap
A széles karima tökéletesen véd a nap ellen.
A kalap egy szúnyoghálóval van felszerelve, amely illeszkedik a kalaphoz
Cotton rip stop anyag
Széles karima gombokkal rögzíthető
Napvédő kalap
Kiváló védelmet nyújt a naptól az arcnak  és a nyak résznek . Rip-rip pamutból készült, amely lélegző, nagyon erős, szakadásálló. A sapka szélét fel lehet húzni az oldalra, és bekapcsolhatjuk a gombokba. Hímzett GRAFF logó az oldalon.

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 1990 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 1 990 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 550 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek