"Graff" Téli SUPER THERMO vadászkabát vizlepergetős Bratex 653

Akciós!
Thermo Kabát O-653-B. Levehető kapucni. kapucni állítható kerületű és mélységű. Rögzíthető piros csík a kapucnin .Piros csík elrejtve a kapucnin és a kabát ujjában.Nagy külső zseb, patent rögzítés. Kiegészítő zseb lőszereknek . zsebb a mellkason, kéznek. További külső…
69 900 Ft 59 900 Ft
(47 165 Ft + 27% ÁFA) [180.99EUR] / db
Thermo Kabát O-653-B. Levehető kapucni. kapucni állítható kerületű és mélységű. Rögzíthető piros csík a kapucnin .Piros csík elrejtve a kapucnin és a kabát ujjában.Nagy külső zseb, patent rögzítés. Kiegészítő zseb lőszereknek . zsebb a mellkason, kéznek. További külső zseb vízálló cipzárral. Két nagy, kivehető függőleges zsebek hátoldalán a kabát. Belső dokumentumoknak cipzáras zseb. Rugalmas zsebek kabát belsejében . . Bélés meleg polár. További erősítés a vállaknál és az alkarnár tartós anyagból. csúszásmentes vállpánttal fegyverenekt.
méret (választható): s, 2xl, 3xl, 4xl

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 1800 Ft a szállítási költség. Nagyméretű csomagnál illetve magasabb súlynál a postaköltség változhat.

Szállítási díj: 1 800 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Előre utalás


Előre utalásnál 1350 Ft a postaköltség. Nagyobb termékeknél az összeg változhat! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 350 Ft Ingyenes 60 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek