Tagart Forest Softshell kabát

A női Softshell Forest kabát a különféle szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek való ajánlat. Tökéletes lesz hosszú órákon át tartó túrázás, erdei séta és mindennapi használatra…
42 900 Ft
(33 780 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 428 pont
A női Softshell Forest kabát a különféle szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek való ajánlat. Tökéletes lesz hosszú órákon át tartó túrázás, erdei séta és mindennapi használatra egyaránt. A kabát olyan anyagból készült, amely jól véd a szél ellen, miközben biztosítja a jó légáteresztő képességet, amely fokozott fizikai erőfeszítés során szükséges. A softshell kabát háromrétegű anyagból készült, kiváló minőségű membránnal, 20 000/30 000 vízálló és légáteresztő paraméterekkel. Ezek az értékek vízállóvá teszik a kabátot, miközben garantálják a kiváló légáteresztő képességet. A membrán jelenléte azt is jelenti, hogy minimálisra csökkenti a test lehűlésének kockázatát kedvezőtlen időjárási körülmények között. Az anyagok kombinációja biztosítja a hőszabályozást, amely a terepbejárások során szükséges hőkomfort érzetét adja. A kabát belső rétege kellemes tapintású gyapjú, mely meleg érzetet ad és nem irritálja a bőrt. A Forest kabát kívülről hidrofób vízlepergető bevonattal van ellátva, aminek köszönhetően nagyon könnyen lefolyik az anyag felületéről, nem hagy nyomot. A női Forest Softshell kabátot rugalmasság és rugalmasság jellemzi. Gyakorlatilag minden nő alakjához jól alkalmazkodik, és nem korlátozza a mozgást mozgás közben. A kabát teljes hosszában cipzárral van lecsatolva, a végén hajtóka rögzíti, amely védi az állát az irritációtól. A magas gallér felmelegíti a nyakat és kiküszöböli a tekercselés lehetőségét kedvezőtlen időjárási körülmények között. A Forest Softshell kabát öt zsebes. Két tágas zseb cipzárral, derékmagasságban. Két belső zseb az értékek tárolására. Egy Napóleon zseb. A mandzsetták állítható kerülete kényelmesebbé teszi az ujj csuklóhoz illesztését. A kabát alján egy állítható húzózsinórt találunk, amely megakadályozza a szél felfújását és a bőr mellett felgyülemlett hőt szigetelve tartja a külső tényezőktől. A Softshell Forest női kabátot magaddal viheted a hegyekbe, túrázni, terepre. Külső rétegként szolgál majd a hűvös tavaszi és őszi napokon a terepbejárások során. Sikeresen helyettesíti a mindennapi használatra szánt átmeneti kabátot, és fejlett védelmet nyújt az eső és a hideg ellen.
méret (választható): s, m, l, xl, 2xl,

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek