Thermacell Halo asztali szúnyogriasztó készülékek led jelzőfénnyel

A Thermacell kültéri szúnyogriasztója hatékonyan tartja távol a a szúnyogokat és egyéb rovarokat a készülék 21 m²-es hatókörében. Szagtalan, láthatatlan, folyamatos védelmet nyújt még a Zika vírus és egyéb veszélyes megbetegedések ellen is. Kortárs, modern…
15 900 Ft
(12 520 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 159 pont

A Thermacell kültéri szúnyogriasztója hatékonyan tartja távol a a szúnyogokat és egyéb rovarokat a készülék 21 m²-es hatókörében. Szagtalan, láthatatlan, folyamatos védelmet nyújt még a Zika vírus és egyéb veszélyes megbetegedések ellen is. Kortárs, modern formatervével az új Thermacell Halo akár 48 órás védelmet nyújt (opcionális utántöltő patronokkal), míg a ZoneCheck rendszer látható jelzést ad arról, hogy a területvédelem aktív. Tökéletes társ kerti partikon, kempingezéskor, kertészkedéskor, vagy bárhol a ház körül.

A szúnyogok távol tartását egy speciális anyaggal átitatott lapka végzi, melyből melegítés hatására kezdődik a kipárolgás. A felmelegedési fázis 5-10 percében a fénygyűrű puha fénnyel pulzálA megfelelő hőmérséklet elérésekor a gyűrű visszafogott fénnyel folyamatosan jelzi a készülék üzemelését. Egy kis méretű bután palack melegíti a lapkát, mely a készülék belsejében található. Bekapcsolása roppant egyszerű, típustól függően a készülék nyakán egy gyűrű elfordításával, vagy egy gomb megnyomásával történik. A készülék kikapcsolásakor a melegítés abba marad, a kipárolgás megszűnik, így a lapka más alkalommal újra használható, amíg ki nem szárad. Egy lapka 4 órára biztosítja a kellemes, szúnyogmentes környezetet, egy patron pedig 12 órán át képes melegíteni. Ez a készülék akár négy patront is tud hasznosítani (csak egy tartozék), ezzel négyszerezve a védelem időtartamát. A bután palack tartalmának fogyását újra a fénygyűrű világításának megváltozása jelzi, a jelzés figyelmeztető pulzálásra vált, mellyel jelzi a felhasználónak, hogy ellenőriznie kell a patront.

Az új Thermacell Halo szúnyogriasztó készülék elképesztően hatékony, és egyszerűen kezelhető. Lehetővé teszi akár négy patron használatát is, ritkítva így az utántöltéskor kieső időt. A letisztult formaterv és a többféle választható (fehér, szürke, barna) szín bármely területen és élethelyzetben környezetbe illő megjelenést kölcsönöz.

A lapkák és a bután palack külön is kapható különböző kiszerelésben akár 120 órás védelmet biztosító csomagban is.

Jellemzők:

  • 21 m²-es hatókörben szúnyog mentes környezet
  • LED fénygyűrű különböző, diszkrét fényjelzésekkel
  • nincs nyílt láng, nincs tolakodó füstölő illat
     

Csomag tartalma:

  • 1 db lámpa, 1 patron, 3 lapka
  • 12 órára elegendő töltet 

(Egyszerre akár négy patronnal is üzemeltethető - opcionális - így biztosítva 48 órás folyamatos védelmet.)

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek