"Lena " vadászblúz

"LÉNA" Női vadászblúz. Nagyon kellemes tapintású anyag ami elvezeti a nedvességet is. Védelmet nyújt a káros UV sugaraktól. (UPV 20+ ez azt jelenti, hogy a pólón csak 1/20 része az UV-sugárzásnak hatol át.). Az elegáns velúr szegély. 81% gyapju, 19% poliészter A…
21 900 Ft
(17 244 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 218 pont

"LÉNA" Női vadászblúz. Nagyon kellemes tapintású anyag ami elvezeti a nedvességet is. Védelmet nyújt a káros UV sugaraktól. (UPV 20+ ez azt jelenti, hogy a pólón csak 1/20 része az UV-sugárzásnak hatol át.). Az elegáns velúr szegély. 81% gyapju, 19% poliészter

A Lena Lady női ing elegáns kockás kockásban nem csak vadászati stílusú ing. A modális tartalomnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a gyors szárítást és a kiváló nedvességelvezetést, a bőre száraz marad, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet végez.

Ez a szafari stílusú túraing megvéd a napsütésben keletkező káros UV-sugaraktól is. (Az UVP 30+ azt jelenti, hogy az UV-sugárzásnak csak 1/20-a hatol át az ingen).

Kellemes tapintású és szellős ing Lena Lady tökéletes lesz informális kirándulásokhoz, piknikekhez és turistautakhoz. Az ösvényen és útközben kívánt légáteresztő képesség kényelmet és kényelmet biztosít Önnek a használat teljes időtartama alatt.

Nem feledkeztünk meg az ing vizuális oldaláról sem. A jól bemutatott, világos, finom rács lehetővé teszi, hogy nyáron kimenjen vagy találkozzon barátaival. Tökéletes a meleg évszakok ingéhez, felhúzott ujjakkal rendelkezik. Az elegáns, sötétbarna színű velúr szegélyek kontrasztos részletek, amelyek stílust adnak a Lena Lady ingnek. Ezt kiegészíti a zsebek két utánzata, amelyek gombokkal vannak ellátva a mellkas szintjén.

A szabályos, enyhén derékvágás szabad mozgást biztosít kültéri használat közben.

(40) L<input class="product-variants__radio" type="radio" />(34) XS<input class="product-variants__radio" type="radio" />(36) S<input class="product-variants__radio" type="radio" />(38) M<input class="product-variants__radio" type="radio" />(42) XL<input class="product-variants__radio" type="radio" />(44)2XL<input class="product-variants__radio" type="radio" />(46)3XL<input class="product-variants__radio" type="radio" />(48)4XL

méret (választható): 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Szállítás

utánvétel


Utánvétel estén 2350 Ft a szállítási költség 1 kg ig! Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!.

Szállítási díj: 2 350 Ft

Előre utalás


Előre utalásnál 1 Kg-os csomagnál 1550 Ft a postaköltség. Fehivjuk vásárlóink figyelmét hogy nagyméretű csomagnál , 50000,- Ft értéknél illetve magasabb súlynál a postaköltség változik az MPL díjszabásának megfelelően!. Bankszámlát a rendelés feldolgozása utan küldünk amennyiben a termék készletünkön van egy másik visszaigazolásban! Kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, és sikeres visszaigazolás után megadjuk a számlaszámot és utalja el a fenti összeget számlánkra:

Szállítási díj: 1 850 Ft

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség. Időpont egyeztetésre hivja a 20/3316317 telefonszámot!!!!!

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek